15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ Anma Programı

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü" için okulumuz bahçesinde program düzenlenmiştir. Öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan törende Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Oğuz KOÇOĞLU, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmıştır. Öğrencilerimizin şiir ve konuşmaları yer almış olup, hazırlanan sunumlarla programa son verilmiştir.

Ayrıca okulumuzda bir günün anlam ve önemine binaen bir okul panosu düzenlenmiştir.

09.10.2023 52

Türkiye'nin modern tarihindeki en önemli olaylardan biri olan 15 Temmuz, ülkenin demokrasi ve milli birlik sınavıdır. Bu tarih, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini korumak adına direniş gösterdiği günün simgesi haline gelmiştir. Olaylar sonrasında 15 Temmuz, Türkiye'de "Demokrasi ve Milli Birlik Günü" olarak ilan edilmiş ve her yıl çeşitli etkinliklerle anılmaktadır.

09-10-2023